Csoda Alga, az életelixír

Az ismerősöm azt mondta, hogy egyek algát és jobban leszek. Ez komoly?

Ajánlott honlap:

Forradalmian új felfedezés!

2012.11.19. 19:18 CsodaAlga

Kedves Érdeklődő!



Kis ízelítő, ha lemaradtál a legutóbbi nemzetközi konferenciánkról:

Teljesen új, még kutatási stádiumban lévő tudományos eredmény!



     Tudtad-e?



Hiába szedsz vitaminokat, hiába szedsz nyomelemeket, hiába a méregtelenítés, hiába ülsz rendszeresen Spa készülékbe, vagy masszíroztatsz a salakanyagok eltávolítása érdekében, hiába eszel sok zöldséget és gyümölcsöt, sőt: hiába adsz a gyerekednek rengeteg zöldséget és gyümölcsöt.

Van még egy elképesztően fontos valami, ami nélkül a sejtjeink egyszerűen nem tudnak működni.

Ezt az apró kis valamit nemrégiben fedezték fel a legalaposabb, leglelkesebb kutatók, akik magyarázatot követeltek egy sor olyan jelenségre, ami egyszerűen megmagyarázhatatlan volt a tudomány addigi eredményei segítségével.

Ennek a kutatásnak az elméletét Fritz Albert Popp professzor alkotta meg.

Azokat a picike kis dolgokat, amiket felfedezett a sejtek működése során, biofotonoknak nevezte el.

A nevéhez pedig a biofoton-elmélet fűződik.

Ez a teljesen új, még kutatási stádiumban lévő tudományos eredmény mintha a betlehemi csillag lenne a tudományos égbolton. A professzor nem kevesebbet állít, mint azt, hogy ezeknek a speciális fényrészecskéknek a közreműködése nélkül a sejtjeink nem képesek megfelelően működni.

A biofoton elmélet nagyon szép dolog.

Juttassunk be a szervezetünkbe minél több fényrészecskét.

alga.jpg

Igen ám, de hogyan?

Az emberiség ezt a jelenséget hosszú történelmi korok alatt valahol mindvégig sejtette, és ösztönösen ennek megfelelően is alakította az életmódját, sőt, a természeti népek a mai napig ösztöneik szerint (t)esznek ebben a kérdésben. Ők nem tudják mikroszkóppal vizsgálni a sejteket, de tudják, hogy a sok, természetesen gondozott és napon érlelt növény elfogyasztása nélkül nemigen képesek életben maradni.


A mai civilizált ember azonban nem a kiskertben, természetes trágyával gondozott, esővízzel öntözött zöldségeket és gyümölcsöket fogyaszt. Áruházakban, hipermarketekben vásárol. 3-5 éves, gázzal érlelt banánt ad a gyermekének, és két hét alatt vegyi úton pirosra gázosított paradicsommal próbálja vitamin és tápanyagkészletét szinten tartani. És fel sem merül benne, hogy ez  rettenetesen kevés, mert nincs információja. A multik nem fogják rontani az üzletüket, és egyébként sincs idő utána olvasni az eltitkolt tényeknek ebben a rohanó világban. Péntek este munka után meg már csak az éjjel-nappal nyitva tartó hipermarketek állnak a rendelkezésére.


Egyszerűen nincs módunk magunkhoz venni ezeket a biofotonokat. A zöldségeinkből és a gyümölcseinkből ezt nem tudjuk megfelelő mértékben bevinni a szervezetbe. Viszont a biofotonok óriási jelentősége a sejtanyagcserében van. A biofotonok, mint kis karmesterek, levezénylik a sejtanyagcsere-folyamatokat. Nem táplálékunk, de az irányítása nélkül felborul a sejtjeink anyagcseréje. És ha felborul a sejtjeink anyagcseréje, akkor átveszik az irányítást az életünk fölött a betegségek, a kóros elhízás, vagy éppen a kóros soványság és izomszegénység, hogy örökké fáradtnak, depressziósnak érezzük magunkat, és zöld utat adunk a rákos burjánzásoknak

Életbevágó fontosságú, hogy a mai életkörülmények között megtaláljuk a módját annak, hogy rendszeresen be tudjuk vinni a szervezetünkbe ezeket a kis életmentő részecskéket.

És ebben van óriási jelentősége egy másik lelkes orvosnak és kutatónak. Egy kutatónőnek, aki 35 éve kutatja a megoldást erre a kérdésre. Mert szép dolog az elmélet, de az még nem megoldás.

Dr. Keywan Grashoff megoldást talált erre a rettentő nehéz kérdésre. Olyan megoldást ráadásul, ami egyszerű, gyorsan hat, rendkívül hatékony és megfizethető. Ami szintén nagyon fontos; nevét nyugodtan már most aranyba lehetne foglalni, mert megoldást talált erre a rettentő nehéz kérdésre. Olyan megoldást ráadásul, ami egyszerű, gyorsan hat, rendkívül hatékony  és megfizethető. Ami szintén nagyon fontos.

A doktornő 35 éve keresi-kutatja ezt a kérdést, és talált egy élőlényt a Földön, ami végre megfelelőnek bizonyult.


A mikroalgák

A mikroalgák ; az első élőlények a bolygónkon - minden a Földön létező növénynél 10-szer, 50-szer több biofotont tartalmaznak. A speciális körülmények között termesztett mikroalgák a Nap energiáját az utolsó cseppig magukba szívják, és megtartják egészen addig, amíg a szervezetünkbe bekerülve leadhatják azt a sejtjeinknek. A mikroalgákat tekinti a tudomány az emberiség megmentőjének.

Úgy hívja őket: a 21. század fénytápláléka. Hatalmas a biofoton tartalma, és azt a szervezetünk valóban képes hasznosítani.

Egy speciális receptúrára van azonban szükség. A mikroalgák egy része mérgező. Nagyon jól meg kell vizsgálni az összes mikroalga fajt, hogy megtaláljuk azt a kombinációt, ami az ember számára emészthető, és amely az emberi (és állati) szervezettel harmonikusan képes együttműködni.

A doktornő zsenialitása itt mutatkozik meg. Az életét rááldozva megalkotta ezt a speciális receptúrát. És azóta százezrek áldják a nevét. Mindazok, akiken segített egy kávéskanálnyi zöld por.

Dr. Kerekes László, országszerte elismert orvos szakértő, aki 30 évnyi praxissal a háta mögött 16 éve foglalkozik a mikroalgákkal, a következőt mondta:

"Én ebben a kombinációban találtam meg azt a természetes megoldást, amit 30 éve keresek."



Imune mikroalga - a kapszulába zárt napfény!
Green Gold PUR mikroalga por - zöld napfény!


Kérdésed van?
Rendelni szeretnél?
Hívj bátran!

Jó egészséget kívánunk!

Terjéki Nóra és Paár Ottilia
(70) 453 5199
Itt tudsz azonnal rendelni! http://csodaalga.hu

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása