Csoda Alga, az életelixír

Az ismerősöm azt mondta, hogy egyek algát és jobban leszek. Ez komoly?

Ajánlott honlap:

Bármilyen rákbetegség heteken belül gyógyítható Dr. Leonard Coldwell

2013.05.24. 14:20 CsodaAlga

Dr. Leonard Coldwell: bármilyen rák hetek alatt gyógyítható!
Interjú a világ leghíresebb rákot gyógyító orvosával.

Dr. Leonard Coldwell 19 bestseller könyvet írt meg, több, mint 57 millió könyvet adott el eddig a kutatási eredményeinek köszönhetően világszerte. 42 éve az édesanyját meggyógyította a Hepatitis C-ből és a rákból, és mai napig makk egészséges, pedig akkoriban lemondott róla az orvostudomány. 35 000 pácienst kezelt, és 92.3%-uk meggyógyult a rákból. Folyamatosan tart tréningeket nagy vállalatoknál. 4 doktori diplomája van és 4-szer Phd-zett. A leghíresebb rákot gyógyító orvos a világon, az USA-ban 50 millióan nézik a televízióban. 

A rák elleni küzdelemre mondta egyszer, hogy ő nem fogja elkezdeni a harcot, viszont befejezi. Videóit millióan nézik, és rengetegen gyógyulnak meg. Nem ragozzuk tovább, érdemes megnézni! Kérjük osszátok meg a videót, hogy minél több emberhez eljusson!

 

"Az orvosom a tüdődaganatomra ajánlotta"

"Jóindulatú tüdődaganatra ajánlotta az orvosom a szteroid kezelés mellé. Naponta 6 szemet szedtem. A daganat azóta jelentősen visszahúzódott, de kis mértékben még megvan. A vérnyomásomat rendezte az alga, a vércukorszintem és a koleszterin szintem is rendben van már. Az alga hatására a szteroid kezelés ellenére sem híztam meg, puffadásom sincsen, a vérképem pedig nagyon jó. A májfunkcióm nem tökéletes - valószínűleg a szteroid gyógyszerek miatt -, de az is sokat javult. Az erőnlétem és a közérzetem remek, a továbbiakban is nagyon bízom az algában!" (Nagyné)

Szólj hozzá!

Címkék: rák méregtelenítés koleszterin lúgosítás daganat alga mikroalga rák ellen rák gyógyítás csodaalga koleszterin-mítosz daganat terápia Dr. Leonard Coldwell rákot gyógyító orvos a rák gyógyítható

A bejegyzés trackback címe:

https://csodaalga.blog.hu/api/trackback/id/tr475316148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása