Csoda Alga, az életelixír

Az ismerősöm azt mondta, hogy egyek algát és jobban leszek. Ez komoly?

Ajánlott honlap:

Japánban él a legtöbb 100 évnél idősebb ember

2012.10.18. 16:44 CsodaAlga

 Az eddigi rekordot felülmúlva ötvenezer fölé nőtt 2012-ben a százévesek vagy annál idősebbek száma Japánban  

Hogy csinálják? 

Titkuk a megfelelő táplálkozásban és életmódban rejlik.

A táplálkozásukat algákkal javítják fel, fejenként átlagosan 10kg-ot fogyasztva évente!

Az étkezéseikbe az algákat is beiktatták, reggelihez, ebédre, vagy akár vacsorához is fogyasztják. ( levesben, salátákban, főzelékekben, köretként)

Az algák az egyik legerősebb méregtelenítők, lúgosítók, több mint 4000 értékes vitális anyagot tartalmaznak (vitaminok, zsírsavak, aminosavak, enzimek, mikroelemek stb), illetve tartalmazzák a ma ismert legerősebb antioxidánst is (astaxanthin).

 

Alább olvashatók a demográfiai adatok

Minden korábbi rekordot felülmúlva ötvenezer fölé nőtt 2012-ben a százévesek vagy annál idősebbek száma Japánban, derült ki a szigetország egészségügyi minisztériumának pénteken ismertetett felméréséből.

 

Érdekesség:

1963-ban, a mérések kezdetekor még csak 153 százéves vagy annál korosabb ember élt Japánban.

2000-körül már 10.000 fölé lépett a 100 évnél idősebb kort megélők aránya.

2007-re fokozatosan növekedve már ez az arány elérte a 30.000 főt is.

2012 től pedig már  51 376 százéves vagy annál idősebb ember él Japánban

 

Ez döbbenetes változás! 

 1963 -ban még csak 153  2012 -ben már 50.000 100 évnél idősebb ember él Japánban!

 

A szigetországban élő legidősebb ember  jelenleg a 115 éves Kimura Dzsiroemon, aki Kiotó prefektúrában, Kiotangóban él. 1897. április 19-én született, és a Guinness Rekordok Könyve őt tartja számon a legidősebb férfiként a világon. A legidősebb japán nő Okubo Koto a maga 114 évével Kanagava prefektúrából, Kavaszakiból. Ő 1897. december 24-én született.

Forrás: MTI, 2012.09.14.

 

Alga hosszú élet egészség japán nő csodaalga

Szólj hozzá!

Olimpiai Arany az Imune-nal!

2012.10.18. 16:07 CsodaAlga

Mindenki tudni akarja, hogy mi a titka azoknak, akik szinte emberfeletti teljesítményeket tudnak elérni. Tudni akarjuk, miért sikerül egyeseknek, míg másoknak nem. Miért szárnyal az egyik, és miért sikertelen a másik?

Természetesen több okot találhatunk, de most hallgass meg egy izgalmas történetet az egyik okról, amire bizony rettenetesen kevesen gondolnak!

Olvass tovább, mert most leleplezünk egy titkot!
 

Szilágyi Áron olimpiai aranyérmes vívótól most megtudod, hogyan érte el, hogy az egész világ megismerje a nevét!

Olvasd el a történetét, amit néhány hónapja mesélt el, szinte mesébe illő:

Szilágyi Áron Olimpiai bajnok vívó Green Gold Imune„Szilágyi Áron kardvívó világbajnok vagyok (azóta aranyérmes olimpiai bajnok lett!) 

10 éve versenyzem egy olyan sportágban, ahol a napi formától függ, valakiből lesz-e olimpiai bajnok vagy sem. Számtalanszor előfordult velem, hogy nem ment a vívás, fáradt voltam, nem tudtam koncentrálni, esetleg betegség miatt el sem jutottam a versenyre vagy az edzőtábort kellett otthagynom, hogy ne fertőzzem meg a többieket. Teljesítményem hullámzó volt. Ezt éveken keresztül a balszerencse rovására írtam, de ma már tudom, Fortunának ehhez semmi köze.

Testi épségem megőrzésére és az egészségemre mindig megpróbáltam kellő figyelmet fordítani. Marokszámra vettem be a sportorvos által javasolt multivitaminokat, antioxidáns tablettákat, porcerősítőket. Mégis minden évben legalább háromszor megbetegedtem, edzéseken megfájdult a térdem, meghúzódtak a fáradt izmaim...
Bodnár Józsefhez is egy sérülésem alkalmával jutottam el. Ő adta szó szerint a kezembe a megoldást, a Green Gold Imune-t. 9 hónapja eszem (nem szedem, mert nem gyógyszer, hanem élelmiszer) az algát, emellett edzések és versenyek előtt fogyasztom a Kineto és Genio italokat és a hatás nem is maradt el.
Március óta megnyertem egy kvalifikációs világkupát, 3. helyezést értem el az Európa Bajnokságon, 6. lettem a Világbajnokságon és kvalifikáltam a londoni Olimpiára. (Időközben pedig fölényesen meg is nyerte!

Az sem elhanyagolható, hogy az említett időszakban teljes mértékben elkerültek a betegségek és a sérülések. Az edzéseken már nem azért szól rám az edzőm, mert lustálkodom, hanem mert annyira energikusan csinálok mindent, hogy fél, elérem az emberi teljesítőképesség határait. Reggelente nem okoz gondot a felkelés, esténként pedig úgy alszom el, mint egy újszülött. Az életemet egy csapásra megváltoztatta az alga.

Kinek ajánlom a terméket?

Mindenkinek, aki élni akar, aki egészséges kíván lenni, aki többet szeretne kihozni magából és aki ezért cselekedni is hajlandó."


Hallgass az olimpiai bajnokra, és próbáld ki Te is az Imune-t!

Vedd meg gyermekeidnek is, akik a legjobbat érdemlik! Betegség és influenza helyett egészséget, energiát és örömöt!


 

Szólj hozzá!

Egy magánbeszélgetés, ami tanulságos:)

2012.10.18. 16:02 CsodaAlga

Egy tanulságos magánbeszélgetést szeretnék veled megosztani.

A párom néhány napja szinte felkiáltott:

 

- Biztos megint valami járvány lehet, mindenki beteg!

 

És sorolta: az üzlettársa otthon nyomja az ágyat, sőt, még a lánya és az unoka is betegek. Két csoporttársa, és az egyetemista lánya is otthon gyógyulnak.

- Már a Facebook-on is a sokadik panaszt olvasom...

 

- Ugyan, milyen járvány? - kérdeztem - Én nem ismerek senkit, aki beteg lenne! Se neked, se nekem nincs semmi bajunk. Otti majd kicsattan, a szüleim, a testvérem is jól vannak, és a barátnőim is... Különben is, hogyhogy beteg a lányod? Hát nem eszik az algát...? Várj csak! Ez az! Nézd csak meg, hogy ki nyomja az ágyat, és ki az, aki virgonc! Te, én, a családom, a barátaim, mind algát eszünk... Otti meg egyenesen algarajongó...! Nekünk semmi bajunk, a többiek meg csak tüsszögnek...

 

- Hű... tényleg...!

 

Na, nem szeretnék még egy ilyen párbeszédet.

 

 

Azt szeretném, ha a környezetemben mindenki algát fogyasztana, és észre sem venné, ha éppen "hivatalosan" influenza járvány van, vagy hogy megérkezett az ősz, megfáztak az emberek, és egymást prüszkölik le a buszon...

 

Én évek óta nem tudok róla, hogy mikor kellene náthásnak lennem. Sőt, a mikroalga-párti barátaim sem. Azt hallom vissza a munkatársaimtól és az ügyfeleimtől, hogy az algaivó gyerkőcök szinte sose hiányoznak az oviból és az iskolából, sőt, van olyan ovis, aki egyenesen "téríti" a kis társait és az óvónénit, hogy igyanak ők is reggelente algát, és akkor nem kell sebesre fújniuk a nózijukat...

 

Ezt javaslom Neked is, mert az immunrendszerünk megérzi, hogy jön a hideg, jön a tél, egyre kevesebbet süt a napocska, egyre sötétebb van, egyre kevesebb friss zöldséget és gyümölcsöt tudunk venni (a szupermarketek mű-zöldségeitől és mű-gyümölcseitől nem sokat várhatunk...), és egyre kevesebbet mozdulunk ki a levegőre, mert esik, mert hideg van, mert sötét van... Rosszabb a kedvünk, jönnek a negatív gondolatok, rosszabbul viseljük a nehézségeket és beindulhat egy öngerjesztő kör...

 

Segíts a szervezetednek!  

 

Hidd el, ennek nem kell így lennie! 

 

 

Imune mikroalga kapszula alga Imune áramikroalga-vitaminbomba segít, hogy a szervezeted ősszel és télen is megkapjon mindent, amire szüksége van: az összes vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, enzimet, ami csak kell neki, plusz sejtszinten méregtelenít, kipucolja a sejtekből a mérgeket, amiket minden nap benyelünk, remek immunerősítősőt, mégnapfényt is juttat a sejtjeinkbe, mert a világon mindennél nagyobb arányú az ún. "biofoton" tartalma, amik gyakorlatilag fényrészecskék, és nélkülözhetetlenekabban, hogy a sejtjeink egészségesen működjenek!

 

Ne foszd meg a családodat, a gyerekeidet, és magadat(!) ettől a tökéletes tápláléktól, mert 6 szupermarket élelmiszereit összerakhatod, akkor sem kapsz olyan tökéletes tápanyagot, mint akíméletesen feldolgozott 100%-os Wellstar mikroalga.

És tudod: amit eszel, azzá leszel.

 

A kicsattanóan egészséges barátaimmal, a családommal kedvencünk azImune kapszula, ami szinte egy teljes biobolt egy dobozban...!

 

 

 

Dzsupin Ibolya, színművész évek óta alga-rajongó:

Rendszeresen fogyasztom az édesvízi mikroalga készítményt. Már az első héten szokatlan energiám lett, tettre késznek éreztem magam. Egy hónap elteltével a hőhullámaim eltűntek és mellékhatásként főleg a derekam táján tapasztaltam a karcsúsodásom. A hajam, a szempillám sűrűsödik, a bőröm szépül és kevesebb alvással, pihenten, frissen ébredek. Körülöttem a színházban mindenki átment az influenzán, de én és a családom makk egészségesek maradtunk. Azok az ismerőseim, barátaim, akik régen találkoztak velem, azt kérdezik „ki a plasztikai sebészem” mert olyan szép az arcom, tehát a mellékhatáskénti fogyás megfiatalította az alakomat és az arcomat.

 

Nincs mire várnod.

Tudod: Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

A mai nap a tökéletes ahhoz, hogy tegyél valami komoly dolgot a hosszú és egészséges életért! Légy optimista, mindig légy pozitív, mindig fókuszálj a lehető legjobb dologra, és tegyél magadért és a családodért még ma!

 

 

 

Csoda alga Imune boldog család

 

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása