Csoda Alga, az életelixír

Az ismerősöm azt mondta, hogy egyek algát és jobban leszek. Ez komoly?

Ajánlott honlap:

Egy magánbeszélgetés, ami tanulságos:)

2012.10.18. 16:02 CsodaAlga

Egy tanulságos magánbeszélgetést szeretnék veled megosztani.

A párom néhány napja szinte felkiáltott:

 

- Biztos megint valami járvány lehet, mindenki beteg!

 

És sorolta: az üzlettársa otthon nyomja az ágyat, sőt, még a lánya és az unoka is betegek. Két csoporttársa, és az egyetemista lánya is otthon gyógyulnak.

- Már a Facebook-on is a sokadik panaszt olvasom...

 

- Ugyan, milyen járvány? - kérdeztem - Én nem ismerek senkit, aki beteg lenne! Se neked, se nekem nincs semmi bajunk. Otti majd kicsattan, a szüleim, a testvérem is jól vannak, és a barátnőim is... Különben is, hogyhogy beteg a lányod? Hát nem eszik az algát...? Várj csak! Ez az! Nézd csak meg, hogy ki nyomja az ágyat, és ki az, aki virgonc! Te, én, a családom, a barátaim, mind algát eszünk... Otti meg egyenesen algarajongó...! Nekünk semmi bajunk, a többiek meg csak tüsszögnek...

 

- Hű... tényleg...!

 

Na, nem szeretnék még egy ilyen párbeszédet.

 

 

Azt szeretném, ha a környezetemben mindenki algát fogyasztana, és észre sem venné, ha éppen "hivatalosan" influenza járvány van, vagy hogy megérkezett az ősz, megfáztak az emberek, és egymást prüszkölik le a buszon...

 

Én évek óta nem tudok róla, hogy mikor kellene náthásnak lennem. Sőt, a mikroalga-párti barátaim sem. Azt hallom vissza a munkatársaimtól és az ügyfeleimtől, hogy az algaivó gyerkőcök szinte sose hiányoznak az oviból és az iskolából, sőt, van olyan ovis, aki egyenesen "téríti" a kis társait és az óvónénit, hogy igyanak ők is reggelente algát, és akkor nem kell sebesre fújniuk a nózijukat...

 

Ezt javaslom Neked is, mert az immunrendszerünk megérzi, hogy jön a hideg, jön a tél, egyre kevesebbet süt a napocska, egyre sötétebb van, egyre kevesebb friss zöldséget és gyümölcsöt tudunk venni (a szupermarketek mű-zöldségeitől és mű-gyümölcseitől nem sokat várhatunk...), és egyre kevesebbet mozdulunk ki a levegőre, mert esik, mert hideg van, mert sötét van... Rosszabb a kedvünk, jönnek a negatív gondolatok, rosszabbul viseljük a nehézségeket és beindulhat egy öngerjesztő kör...

 

Segíts a szervezetednek!  

 

Hidd el, ennek nem kell így lennie! 

 

 

Imune mikroalga kapszula alga Imune áramikroalga-vitaminbomba segít, hogy a szervezeted ősszel és télen is megkapjon mindent, amire szüksége van: az összes vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, enzimet, ami csak kell neki, plusz sejtszinten méregtelenít, kipucolja a sejtekből a mérgeket, amiket minden nap benyelünk, remek immunerősítősőt, mégnapfényt is juttat a sejtjeinkbe, mert a világon mindennél nagyobb arányú az ún. "biofoton" tartalma, amik gyakorlatilag fényrészecskék, és nélkülözhetetlenekabban, hogy a sejtjeink egészségesen működjenek!

 

Ne foszd meg a családodat, a gyerekeidet, és magadat(!) ettől a tökéletes tápláléktól, mert 6 szupermarket élelmiszereit összerakhatod, akkor sem kapsz olyan tökéletes tápanyagot, mint akíméletesen feldolgozott 100%-os Wellstar mikroalga.

És tudod: amit eszel, azzá leszel.

 

A kicsattanóan egészséges barátaimmal, a családommal kedvencünk azImune kapszula, ami szinte egy teljes biobolt egy dobozban...!

 

 

 

Dzsupin Ibolya, színművész évek óta alga-rajongó:

Rendszeresen fogyasztom az édesvízi mikroalga készítményt. Már az első héten szokatlan energiám lett, tettre késznek éreztem magam. Egy hónap elteltével a hőhullámaim eltűntek és mellékhatásként főleg a derekam táján tapasztaltam a karcsúsodásom. A hajam, a szempillám sűrűsödik, a bőröm szépül és kevesebb alvással, pihenten, frissen ébredek. Körülöttem a színházban mindenki átment az influenzán, de én és a családom makk egészségesek maradtunk. Azok az ismerőseim, barátaim, akik régen találkoztak velem, azt kérdezik „ki a plasztikai sebészem” mert olyan szép az arcom, tehát a mellékhatáskénti fogyás megfiatalította az alakomat és az arcomat.

 

Nincs mire várnod.

Tudod: Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

A mai nap a tökéletes ahhoz, hogy tegyél valami komoly dolgot a hosszú és egészséges életért! Légy optimista, mindig légy pozitív, mindig fókuszálj a lehető legjobb dologra, és tegyél magadért és a családodért még ma!

 

 

 

Csoda alga Imune boldog család

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csodaalga.blog.hu/api/trackback/id/tr964856476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása